Een eerlijke kijk op jouw huid
                                                        

Dermatude Anti-Aging behandeling

HÉT ALTERNATIEF VOOR EEN FACELIFT

Vanaf ons 25ste levensjaar begint de huid de eerste tekenen van huidveroudering te vertonen. De huid wordt dunner, de doorbloeding neemt af en de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine vermindert waardoor de huid haar stevigheid en elasticiteit verliest. Dit natuurlijke verouderingsproces gebeurt van binnenuit, maar wordt bovendien versneld door externe factoren, zoals overmatig UV-licht van zon, airconditioning, stress, invloed van vrije radicalen zoals luchtvervuiling, en genotsmiddelen zoals alcohol en roken.

 Natuurlijk herstelmechanisme
Tijdens een Dermatude Anti-Aging behandeling, worden op pijnloze manier onzichtbare microperforaties in de opperhuid gemaakt. Het herstelmechanisme van de huid treedt hierdoor in werking en gaat collageen en elastine produceren om de microperforaties te repareren.  Wat uw huid in de loop der jaren heeft verloren, wordt opnieuw geactiveerd waardoor er op een puur natuurlijke manier de biologische klok terug gedraaid word.

 


  Het resultaat:
- De huid verstevigd en krijgt meer elasticiteit
- Fijne lijntjes en rimpels vervagen
- De poriënstructuur verfijnd
- De doorbloeding wordt gestimuleerd 
- De al gehele conditie van de huid verbetert
- Een frissere jongere uitstraling

 

Dermatude Anti-Rimpelbehandeling kan zowel per zone(ogen voorhoofd, mond) als voor het hele gelaat en of hals
Naast de behandeling van het hele gelaat, hals of decolleté, kunnen met speciale technieken ook individuele rimpels behandeld worden. Elke afzonderlijke rimpel kan behandeld worden. De huid vult zelf de rimpel van binnenuit op en de rimpels worden vlakker met een jeugdige uitstraling als resultaat. Er worden geen injecties uitgevoerd en geen filler ingespoten. Het is de huid zelf die de rimpel van binnenuit opvult. Een puur natuurlijk proces dus. Voor een mooi resultaat zult u ongeveer 5 behandelingen nodig hebben.
Hoe vaak?
Dermatude Anti-rimpelbehandelingen voor het gelaat starten in kuurverband van 4 behandelingen eenmaal per week. Vervolgens worden de laatste 4 behandelingen 1 keer in de 2 weken uitgevoerd. Vervolgens is 1 behandeling per 2 tot 3 maanden voldoende om het resultaat te behouden.